Forside2019-01-02T09:08:04+00:00

Seneste historier

Køb vores produkter igennem Unilever!

Wet Wipe er igennem Unilever, blevet udvalgt til at sælge Wet Wipe Universal rengørings produkter, hos det højt respekterede danske brand Neutral. Neutral 0% har et meget tæt samarbejde med astma og allergi foreninger i Skandinavien, hvor disse i særdeleshed er i Norge, Danmark og Sverige.

Læs mere om vores samarbejde med Unilever

Desinfektionsmiddel reducerer infektioner

Ifølge en amerikansk artikel vedrørende infektionskontrol, så reduceres raten af sundhedsrelaterede infektioner ved brug af desinfektionsmiddel i stedet for rengøringsmiddel.

Læs mere om undersøgelsen

Fremtidens gulvmopper

Wet Wipe har udviklet en engangs mop med vand og sæbe til nem og hurtig rengøring af mindre arealer. Produktet skåner kroppen, da man slipper for at skulle bruge- og løfte tunge spande med vand. Derudover er der mulighed for at købe fremfører og sål med til produktet.

Læs mere om produktet

Bakterieguide

Vi har udviklet en bakterieguide, som kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg i forhold til dine problemer. Læs mere om hvordan man vinder kampen mod chlostridium deficile, MRSA og den berygtede mandeinfluenza.

Wet Wipe – Fremtidig desinfektion allerede nu

Siden 2007 har vi I Wet Wipe stræbet efter, at lave innovative kvalitetsløsninger til vores kunder. Vores kerneprodukter omfatter en række engangsklude til overfladerengøring og -desinfektion. Derudover fremstiller Wet Wipe også en lang række andre desinfektion- og rengøringsmidler, såsom mopper, geler, pulver osv. Det øgede fokus på ‘værdi for pengene’ i blandt andet sundheds- og primærsektoren, som følge af den stadigt stigende befolkning, har inspireret os til at overveje, hvordan vi kan hjælpe med at strømline processen – og reducere omkostningerne. Herfra er der kommet et øget fokus på at udvikle smartere produkter, sammenlignet med eksisterende løsninger.