Wet Wipe Ethanol disinfection 70% – Engangs desinficerende klude

Wet Wipe Ethanol disinfection 70% er engangs-desinficerende klude for desinficerende processorer og forhåndsrengøring af instrumenter. Kludene anvendes til at desinficere overflader og kontaktpunkter på forskellige enheder.

0
Godkendt af fødevarestyrelsen
0
Engangsklude pr. pakke

Kluden er godkendt af den danske fødevarestyrelse og kan således bruges til desinficering af termometre i forbindelse med Tp måling af mad, og til aftørring af andre overflader, der kommer i kontakt med maden uden det skyldes med vand.

Her finder du dokumention for, at vores engangsklude lever op til, hvad vi lover. På denne side samler vi artikler, testresultater, udtalelser fra CEI, produktdatablade, sikkerhedsdatablade mm.

Produkt datablad
Sikkerhedsdatablad

Kludene er imprægneret med Ethanol 70% vol – heraf max 7% Isopropylalkohol. Kluden er hvid og lavet af viskose og polyester.

Husk altid at læse instruktionen før brug.

Kan benyttes til desinficering af borde, ledninger, tastaturer, stetoskoper, laboratorieudstyr, klinisk udstyr mm. 

Hvorledes bruger man desinfektionskludene:

Kludene er pakket i poser på 50 stk, og er nemme at få til at passe i en produktvogn eller lomme.

Fjern kluden fra posen

Fjern skidtet

Kassér den brugte klud i skraldespanden og start på en ny

Kludene er sikret en ensartet desinfektion og rengøring hver gang, hvilket forhindrer spredning af bakterier, da kludene kasseres efter brug.

Wet Wipe Ethanol Disinfection 70% engangskludene er fremstillet i en størrelse. Denne størrelse samt varenr., og informationer om kluden ses nedenfor:

Varenr.: 50125: Ethanol Disinfection 70%
1 pakke indeholder 50 klude, 20×20 cm